Fooldal
Bemutatkozas
Programok
Meselo kepek
Helyszin
Helyszin
Arak
Jelentkezes
Kapcsolat
Tamogatoink
eXTReMe Tracker


Az oldal szerkesztés alatt...
Az oldal szerkesztés alatt...

2011. évi programok

A 2011. évi programok összefoglaló ismertetője itt


2010. évi programok

Természet-
ismereti tábor

jún. 28 - júl. 2. • júl. 12-16. • júl. 26-30.
Lovas
nyári tábor


2010. július 5-9. • júl. 26-30.


Találkozás a kardszárnyú delfinekkel
2010. július 19-22.
Szeretnéd látni őket?

Személy szerint 8 évvel ezelőtt láttam először kardszárnyú delfineket Franciaországban a Marinelandi a delfináriumban, legutóbb pedig 2 évvel ezelőtt, amikor elhatároztam, hogy csoportokat szervezek ide, és gyakran visszajárok, mert ezt mindenkinek látnia kell.

Milyen érzés számomra megpillantani őket, figyelni milyen harmóniában kommunikálnak trénerükkel? Borzongatóan jó, megható, és leírhatatlan!

Ma felhívott egy lelkes anyuka, aki látta a weblapunkat, és nagyon örült, hogy ilyen különleges programokat szervezünk. Nem is hallott még róla, hogy Európában létezik olyan delfinárium ahol Orkák élnek. Megnézte a filmet, és szó szerint ezt mondta:"az ember szinte kedvet kap foglalkozni ezekkel a delfinekkel, és azt kívánná, hogy soha ne érjen véget a pillanat!" ...megnyugtató számomra, hogy rajtam kívül is léteznek még szenvedélyes emberek : ))

A delfinárium látogatás megszervezéséről próbáltak lebeszélni, mert eléggé macerás, főként gyerekekkel, de engem mindig a kihívást jelentő történések motiválnak... és én már tudom, hogy mi vár ránk, ott... :)Franciaországi utazás áttekintő:

Indulás Budapestről:
2010.07.19-én, hétfő reggel 6 órakor
Érkezés Franciaországba Antibes-ba, késő éjjeli órákban


Kedd: egész nap delfinezés, Marineland különböző delfin-showit látogatjuk végig. Este rövid séta a festői Antibes-ban.
Szerda: délelőtt városnézés a szerencsejátékokról híres Monte Carlo-ban, és Eze-ben bekukkantunk a parfümmúzeumba. Délután szabad program keretében lehetőség van fürdőzésre, a Cote d'Azur-on, vagy újra csodálni a hatalmas kardszárnyú delfineket. Esti nizzai séta Promenade des Anglaisen

Visszaindulás Budapestre csütörtökön reggel, érkezés a késő éjszakai órákbanExtrák: 2 autóbusz sofőr, a kényelmes kisbuszra.
Pedagógus és francia nyelvtanár kísérő
Limitált létszám 14 fő
Lehetőség a francia nyelv gyakorlására

Ajándék: emlékbe fényképes CD a kis "expedícióról", Franciaországról, delfinekről,
Ismeretterjesztő kis füzet a delfinekről
Meghívás egy solymászbemutatónkra, ahol indulás előtt találkozhatunk közösen, akár a szülőkkel együtt.


Részvételi díj: 119 000 Ft mely 3 részletben fizetendő.
A díj tartalmazza: az utazás költségeit, 4 napra teljes ellátást, minden étkezést, szállást, delfináriumi belépőt 2 napra, pedagógusok tiszteletdíját, 2 db pólót.

Az első helyfoglaló részlet befizetési határideje 2010 június 2.


Jelentkezés május 31-ig az hoscincer@hotmail.com címen.

Fontos! Erre a fárasztó de csodás és meghatározó élményeket nyújtó kis expedíciónkra kisebb gyerekek jelentkezését is várjuk, de csak 10-éves kortól. A tervezett programokat rugalmasan alakítjuk, így a változtatás jogát fenntartjuk a résztvevők igényeinek megfelelően.

További indulópontok: szeptember közepétől már nyugdíjasok számára is szervezünk állatbemutatókat programokat, delfinlátogatást.

Kedvcsinálóként néhány videofelvétel a delfin-showból: